Nak Dapat Banyak Lead & Sales Dari Google, Tapi Tak Tahu Nak Setting Google Ads Yang Betul?

⚠ Stop Try And Error. Anda Hanya bakar lebih banyak duit  jika anda tidak serahkan pada yang pakar.

Kepakaran Saya

Paid Advertising (Google ads, FB ads)

SEO (search engine optimization)

Social Media & Influencer

Web Design & Development

Tiktok Marketing

Content Marketing

Hai, Saya Saiful Hakim

Saya merupakan seorang pengurus pemasaran, dengan pengalaman lebih 10 tahun, dan mempunyai kepakaran dalam Digital Marketing Terutama Performance Marketing.

Saya juga telah berjaya membantu beberapa syarikat tempatan & antarabangsa melonjakkan jualan dalam masa yang pantas. Saya Juga telah tersenarai ‘top sales person’ di syarikat besar seperti : 

Saya di sini ingin mengatakan bahawa untuk urusan pengiklanan untuk kesemua jenis syarikat/bisnes/produk saya terima kecuali beberapa jenis sahaja saya menolak.

1) terlibat dengan urusan dadah & senjata

2) perniagaan yang terlibat dengan pinjaman bank/aeon credit & lain-lain seperti salesman kereta / property agent.

3) terlibat dengan urusan jual beli yang meragukan/scammer/syarikat tidak berdaftar.

4) investment seperti crypto, bitcoin, forex dan lain-lain.

Mengapa saya layak untuk membantu anda ?

01.
Saya Pernah Disenaraikan Sebagai No 1 ‘referrer’ Seluruh Malaysia Di Bawah Syarikat E-hailing Terbesar Di Dunia “uber”
02.
Disenaraikan Sebagai No 7 Ranking Jumlah Jualan Peribadi Tertinggi Tahunan Seluruh Malaysia Di Bawah Syarikat Cuckoo International Sdn Bhd
03.
Menjadi Sales Manager Dan Menjadi No 4 Group Sales Tertinggi Tahunan Seluruh Malaysia Di Bawah Syarikat Cuckoo International Sdn Bhd
04.
Menyediakan Kelas Teknik Jualan Online & Offline
05.
Memberi Reward Pada Team

Kenapa Anda Perlu Pilih Saya Untuk Uruskan Google Ads Anda ?

Sehingga hari ini, saya telah menguruskan pengiklanan di google ads sehingga RM300k + dengan hasil yang sangat memberangsangkan.
Buktinya......

Kenapa Google Ads? Bukan Facebook ? Bukan Tiktok?

Jutaan Manusia Mencari & Membeli Sesuatu Di Google Setiap Hari

Google Adalah Lubuk Serious Buyer

Lubuk Konsisten Sales/cash Flow

Google Ads adalah pilihan yang tepat untuk mendapatkan Lead dan jualan kerana ia membolehkan anda menarik pelbagai jenis pengunjung dalam tiga jenis trafik yang berbeza: cold traffic, awareness stage, dan buy mode.
Cold Traffic
merujuk kepada pengunjung yang belum mempunyai pengetahuan tentang produk atau perkhidmatan anda. Dalam kes ini, Google Ads membolehkan anda menjangkau mereka melalui kaedah seperti Search Ads. Anda boleh menarik perhatian mereka dengan menggunapakai keyword yang relevan dan menarik dalam iklan anda, yang akan muncul apabila mereka membuat carian yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan anda. Iklan ini membantu menarik perhatian mereka yang belum mempunyai pengetahuan tentang jenama atau keperluan yang mereka miliki.
Awareness Stage
Apabila pengunjung sudah mula memahami produk atau perkhidmatan anda melalui cold traffic, Google Ads juga membolehkan anda mencapai mereka pada awareness stage. Ini termasuk pengiklanan visual seperti iklan display atau video. Melalui iklan ini, anda boleh memperkenalkan jenama anda, menunjukkan manfaat produk atau perkhidmatan anda, dan membangkitkan minat mereka untuk mengetahui lebih lanjut. Ini membantu dalam mengukuhkan kesedaran mereka terhadap produk atau perkhidmatan anda.
Buy Mode
Apabila pengunjung sudah memasuki fasa mod membeli, mereka mungkin sudah mempunyai minat yang tinggi terhadap produk atau perkhidmatan anda. Di sinilah Google Ads dapat membantu dengan iklan yang menargetkan mereka yang sudah menunjukkan minat dengan melawat laman web anda sebelum ini. Anda boleh menggunakan retargeting, iklan tautan langsung, atau promosi khas untuk menarik perhatian mereka dan menggalakkan pembelian. Iklan ini boleh membimbing mereka kepada langkah terakhir dalam proses pembelian.

Ini Masalah Biasa Buat Anda Yang Baru Nak Run Google Ads

Ramai orang boleh buat iklan google ads, banyak je tutorial cara nak setup google ads di youtube.
tapi persoalannya, berapa ramai yang berjaya tukar iklan itu menjadi jualan? Apa akan berlaku jika iklan yang dibuat tidak mampu jadi jualan?

Tak Ada Sales

Ramai orang lihat iklan tapi tak ramai yang membuat pembelian.

Tak Ada Respon

Orang hanya baca iklan atau tonton video tapi tiada respon lanjut.

Bakar Duit Hangus

Iklan berbayar memang mahal dan ia satu kerugian besar jika salah buat.

anda mungkin dah buat semua ni kan ?

Copywriting Yang Wow

Bagi offer yang meleleh

guna keyword yang betul

Tapi masih juga iklan anda tak berkesan dan sunyi sepi ....

STOP DULU !

Jangan Terus Bakar Hangus Duit anda tu...Biar pakar yang selesaikan masalah anda tu.

Jom saya bantu anda untuk hasilkan iklan google ads yang berkesan !

Anda bakal menerima jualan dan leads yang banyak selepas ini.
Kenapa anda perlu dapatkan servis setup Google Ads daripada saya?

Product Research

Saya akan melalukan product research mengenai produk anda sebelum run ads untuk produk anda

Copywriting

Saya akan buat sendiri copywriting & ads creative bersesuaian dengan produk anda.

Sasaran Tepat

Saya akan cari keyword yang paling tepat & sanggup keluarkan duit untuk beli.

Berapa Harga Pakej Setup Google Ads Ni ?

Ini adalah pakej yang saya tawarkan buat anda.

" Harga ini tidak termasuk kos bajet iklan, domain & hosting website "

BASIC

RM 1500 Monthly
  • Local SEM campaign
  • Website editing dan update
  • SEO plug-in
  • Copywriting sales page
  • Unlimited keyword
  • Unlimited campaign
  • Monitoring & report monthly
  • Keyword research
  • Competitor research

STANDARD

RM 3000 Monthly
  • Local SEM campaign
  • Website editing dan update
  • SEO plug-in
  • Copywriting sales page
  • Unlimited keyword
  • Unlimited campaign
  • Monitoring & report monthly
  • Keyword research
  • Competitor research
  • Google Analytic account (conversion tracking)
  • Remarketing campaign FB, IG & Youtube

PREMIUM

RM 5500 Monthly
  • Local SEM campaign
  • Website editing dan update
  • SEO plug-in
  • Copywriting sales page
  • Unlimited keyword
  • Unlimited campaign
  • Monitoring & report monthly
  • Keyword research
  • Competitor research
  • Google Analytic account (conversion tracking)
  • Remarketing campaign FB, IG & Youtube
  • Google Business Profile (setiap daerah & negeri mengikut kemampuan delivery company)
  • 1 sales page for 1 local target location

PREMIUM

RM 8900 Monthly
  • Local SEM campaign
  • Website editing dan update
  • SEO plug-in
  • Copywriting sales page
  • Unlimited keyword
  • Unlimited campaign
  • Monitoring & report monthly
  • Keyword research
  • Competitor research
  • Google Analytic account (conversion tracking)
  • Remarketing campaign FB, IG & Youtube
  • Google Business Profile (setiap daerah & negeri mengikut kemampuan delivery company)
  • 1 sales page for 1 local target location
  • Tik Tok Ads
  • FB Ads
  • IG Ads
  • Youtube Ads

Tapi,Kenapa Mahal Sangat Hakim ?

Sebelum anda kata mahal, jom kita buat kira-kira....
Kos untuk setup Digital Marketing Department ialah RM 10K sekurangnya.Dan Anda Perlu Ambil Beberapa Staff Khas sebagai digital marketer untuk cover proses marketing.
+
Kos untuk bajet ads RM3k
=
Total Kos sebulan
RM13,000
Maka anda perlu membelanjakan hampir RM13,000 Untuk menguruskan kerja digital marketing anda jika anda memutuskan untuk menguruskannya sendiri.
Ini adalah gaji standard bagi seorang digital marketer di malaysia.Baru seorang...

untuk pengetahuan anda, inilah harga standard yang ditawarkan oleh service provider yang lain

Mohon compare dengan value yang bakal anda dapat . .
Jadi anda dah bersedia untuk lonjakkan sales anda ?
whatsapp saya dengan klik pada button dibawah untuk perbincangan lanjut.
TAPI....SLOT ADALAH TERHAD !
bagi memastikan saya dapat memberi hasil yang terbaik dan menjaga kualiti kerja saya ,saya hanya dapat menerima 20 pelanggan sahaja.

Saya di sini ingin mengatakan bahawa untuk urusan pengiklanan untuk kesemua jenis syarikat/bisnes/produk saya terima kecuali beberapa jenis sahaja saya menolak.

1) terlibat dengan urusan dadah & senjata

2) perniagaan yang terlibat dengan pinjaman bank/aeon credit & lain-lain seperti salesman kereta / property agent.

3) terlibat dengan urusan jual beli yang meragukan/scammer/syarikat tidak berdaftar.

4) investment seperti crypto, bitcoin, forex dan lain-lain.